Att hitta en fotograf som passar just er, är inte alltid enkelt. Det är mycket som ska stämma in,  både personlighet och fotografisk stil etc. Oavsett vilket paket ni väljer nedan så brukar jag tycka det känns bra att vi träffas, pratar och fotar lite. Känns det bra även efter mötet kan vi gå vidare och samarbeta. Jag brukar vilja träffas ungefär två gånger inför bröllopet och detta brukar resultera i att vi skapar ett tryggt flödesschema inför dagen och att vi får alla detaljer på plats.  


Heldag

Jag är med under förberedelserna, vigseln, middagen och festen med andra ord i stort sätt hela dagen (ca 12h). Jag tar kontinuerligt bilder för att dokumentera dagen. Alla bilder som jag känner blir bra redigeras lätt och delas sedan med er i ett webbgalleri. Här kan ni sedan kommentera och komma med förslag, tex ändra en bild till svartvit. Sedan skickar jag de högupplösta bilderna på ett USB-minne via posten.

Detta brukar resultera i hundratals bilder! Dels de klassiska ”måste ha” bilderna men även annat skoj som händer under dagen.

Pris: 20 000:- exkl moms

Halvdag

Vi fotograferar vigseln, brudskål samt en del mingel. Uppskattad tid mellan 4-5 timmar. Jag tar kontinuerligt bilder för att dokumentera dagen och försöker som oftast hålla mig i bakgrunden. Alla bilder som jag känner blir bra redigeras lätt och delas sedan med er i ett webbgalleri. Här kan ni sedan kommentera och komma med förslag, tex ändra en bild till svartvit. Sedan skickar jag de högupplösta bilderna på ett USB-minne via posten.

Pris: 11000:- exkl moms

Pris efter prestation

I denna variant tar jag betalt per timme med en startavgift. Jag tar kontinuerligt bilder för att dokumentera dagen. Alla bilder som jag känner blir bra redigeras lätt och delas sedan med er i ett webbgalleri. Här kan ni sedan kommentera och komma med förslag, tex ändra en bild till svartvit. Ni väljer sedan de bilder som ni är intresserade av och dessa högupplösta bilder skickar jag sedan på ett USB-minne via posten.

Startavgift: 1000:-

Timpris: 800:


Bildpris: 200:- st


Alla priser är exkl moms

Beroende på var någonstans i Sverige festligheterna är kan vi komma att diskutera körersättning. Inom Österlen gör vi inte det 🙂

Vid annan typ av fotografering kontakta mig! 😊

  
   
Användningsrätt: I priset ingår rätten att fritt använda bilderna för privat bruk. För all annan användning, exempelvis publicering på internet eller redaktionella sammanhang, krävs fotografens samtycke samt namnangivelse. Priserna gäller med reservation för ändringar.