Jag älskar att fotografera!

Jag har alltid varit intresserad av hur man kan fånga olika händelser, inramningar och perspektiv. Detaljer och ögonblick att minnas.

När jag började fotografera människor var min tanke att jag aldrig skulle börja med bröllop. Det är en alldeles för stor händelse där man alltid bara har en chans att ta just den där bilden. Vilket stresspåslag och vilken vikt som läggs på ens axlar, tänkte jag.

På ett bananskal gled jag sedan in i världen av att fotografera bröllop och vilken värld det är! Alla vigslar och bröllop är helt unika, alla är glada och stämningen är på topp. Det är också en otroligt känslomässig upplevelse, även för fotografen. Det är en fantastisk upplevelse att få vara en del av ett sådant minne och något jag verkligen har kommit att uppskatta.

Men var det då så läskigt som jag trodde? Både ja och nej. Mycket står på spel och eftersom att alla bröllop är unika kan man inte på förhand vara helt säker på vad som kommer hända. Den känslan gör att jag är på tårna vilket jag tror är mycket viktigt under en såhär dag!

Målet som fotograf är självklart att fånga vackra ögonblick för att kunna överlämna dem till personer som jag vet kommer uppskatta och se en mening i dessa bilder. Jag strävar alltid efter att skapa en mening med mina bilder, där kunden är mittpunkten.